Mat på farten

Risikoen for å bli smittet på restaurant er derimot ikke like høy nå som da studien ble gjennomført i mars, ifølge FHI-lege Pawel Stefanoff. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB

Smitterisikoen økte markant på restauranter og hjemmefest

Risikoen for å bli koronasmittet er tre ganger høyere når man spiser på serveringssteder. På hjemmefesten øker risikoen med 70 prosent, viser en studie fra FHI.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Convenience - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Convenience
Nett og papir
3 mnd

49,- 205,-

KJØP

Convenience
Nett og papir
12 mnd

750,-

KJØP

Convenience
Nett
1 mnd

1,- 65,-

KJØP

Convenience
Nett
12 mnd

750,-

KJØP

Powered by Labrador CMS