Nyheter

Umami Arena etablerer et eget område for plantebasert. – Målet er å vise mangfoldet av plantebasert og planteinspirert mat og drikke, sier Torill Engelberg.

Umami Arena: Etablerer eget område for plantebasert

Umami Arena inviterer nå alle leverandører av plantebaserte produkter til å stå sammen i et eget område på Umami Arena 2025.

Publisert Sist oppdatert

– Det vil uten tvil gi bedre synlighet for produkter fra planteriket, sier direktør Torill Engelberg for Umami Arena i en pressemelding.

Det å spise mer plantebasert er et tema som er aktuelt, og ifølge direktøren ønsker de å vise hele bredden innenfor mat og drikke.

– Samtidig ønsker vi å inspirere kokker i alle deler av bransjen til å prøve ut og sette sammen nye retter på menyen, også fra planteriket. Det kan åpne opp en verden av nye og spennende kulinariske opplevelser, sier Engelberg i en pressemelding.

I 2023 hadde Umami Arena over 25.600 besøkende, hvorav åtte av ti var beslutningstakere i sine respektive bedrifter.

– En deltakelse som utstiller på Plantebasert-paviljongen vil være en unik anledning til å møte en samlet mat- og drikkebransje og bli oppdaget, i mat- og drikkeindustrien, så vel som hele horeca og serveringsmarkedet, institusjon og kantiner, sier Engelberg.

Powered by Labrador CMS