Mat på farten

Sabrura inn i food-courten

SKIEN: Food-courten på Herkules styrkes ytterligere når Sabrura Sticks & Sushi flytter inn på senteret i løpet av våren 2022. Dette blir den første Sabrura-restauranten i Skien.

Publisert Sist oppdatert
I høst ble det klart at Espresso House flytter inn på Herkules. Nå er også avtalen Sabrura Sticks & Sushi signert. Det betyr et rikt utvalg av asiatiske retter for hele familien i food-courten på Herkules.
– Vi er strålende fornøyde med å få Sabrura til Herkules. Konseptet er spennende, og maten er av høy kvalitet. Vi gleder oss til å kunne styrke food-courten ytterligere, sier Bent Rosenberg, senterleder på Herkules.
Avtalene med Sabrura er en del av satsingen på mat og drikke på Herkules. Herkules skal styrke seg som en møteplass i tillegg til å være den viktigste handelsplassen i Skien.
– Sabrura og de andre spisestedene blir viktige i tiden fremover for Herkules. Vi ser at kundene etterspør spennende serveringstilbud, og vi skal utvikle food courten deretter, sier Rosenberg.
Sabrura startet opp i 2012 og har i dag 22 restauranter i Norge. 10 nye restauranter er planlagt å åpne slik at enda flere kunder får oppleve en asiatisk buffet med sushi, dim sum, vårruller, kyllingsticks eller asiatisk salat.
– Vi gleder oss enormt til å åpne Sabrura Sticks & Sushi på Herkules. Vi er i sterk vekst og har over lengre tid hatt Skien og Porsgrunn i kikkerten. Sabrura har som mål å gjøre sushi mer folkelig, og nå gleder vi oss til å kunne åpne en restaurant til, sier Preben Oosterhof, kjedeleder i Sabrura.

For å lese denne saken må du være abonnent

Convenience - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Convenience
Nett og papir
3 mnd

49,- 205,-

KJØP

Convenience
Nett og papir
12 mnd

750,-

KJØP

Convenience
Nett
1 mnd

1,- 65,-

KJØP

Convenience
Nett
12 mnd

750,-

KJØP

Powered by Labrador CMS