MAX satser sterkt i Norge – Flere restauranter og medarbeidere

For første gang har den svenske hamburgerkjeden Max Burgers lansert en større rekrutteringskampanje for det norske markedet.

Publisert

Se videoer fra kampanjen nederst i saken

Bakgrunnen er at de øker etableringstakten her til lands og trenger stadig flere medarbeidere. Det er planlagt to-tre nye restauranter i Norge 2019.

Navet i rekrutteringskampanjen er flere kortfilmer hvor Max’ egne medarbeidere er «skuespillere» som forteller om det beste med å jobbe i kjeden: Som for eksempel det gode arbeidsmiljøet, muligheten til å klatre i gradene og selskapets arbeid for klima og miljø. Man ønsker å tiltrekke seg personer med riktig drive og lidenskap for gode burgere. Filmene vil bli vist på Facebook, Instagram og Snapchat.

Man finner ikke bedre talspersoner enn våre egne ansatte. Jeg håper vi får inn massevis av søknader fra folk som vil bli en del av Max og sjansen til å utvikle seg i selskapet, sier Charlotte Welin Zetterlund, personalsjef i Max.

Det stilles ingen krav til spesielle kunnskaper for å bli ansatt, men samarbeid og serviceinnstilling er viktig om man vil jobbe hos Max. Max ekspanderer kraftig i Sverige, Norge og Polen. I dag finner man 139 restauranter i 5 land. I dag har Max 6 restauranter i Norge: 2 restauranter i Oslo, en i Lier, en på Ringsaker, en på Sola Lufthavn og en på Værnes utenfor Trondheim.  På sikt ser de for seg 50 restauranter her til lands de neste 10 årene.

Her ser du videoer fra rekrutteringskampanjen:

Det ligger flere videoer på Max Burgers sine profiler på sosiale medier.

(Pressemelding)