FLERE BUTIKKER INN: Fem butikker åpner på Down Town i Porsgrunn (Foto: Jørgen Nordby).
FLERE BUTIKKER INN: Fem butikker åpner på Down Town i Porsgrunn (Foto: Jørgen Nordby).

Butikkboom på Down Town

Fem nye butikker åpner på kjøpesentret Down Town i Porsgrunn. Eieren Citycon får inn to nye spisesteder i tillegg til butikker innen sport, klær og interiør.

Publisert

Vi opplever stor interesse blant retailere som ønsker å etablere seg på Down Town. Vi har tro på at spennende serveringskonsepter sammen med de klassiske butikkene blir en bra kombinasjon for kundene i Grenland, sier Håkon Tuv Dalland, kommersiell direktør i Citycon.

De som åpner på Down Town i løpet av de kommende månedene er Pure Juicebar & Café, Sushi & Wok Dattebayo, Sport1, Tilbords og klesbutikken Pepper.

Vi gleder oss til å få inn de nye konseptene og butikkene på senteret, slik at vi kan samarbeide om å gjøre Down Town enda mer attraktivt, sier Dalland.

Nyoppusset senter

Senterleder i Citycon, Bent Rosenberg, mener at oppussingen av sentret de siste årene var starten på en opptur for Down Town.

Down Town har fått tilbake sjelen sin. Et senter som ser bra ut og med en bra atmosfære, er viktig både for de som jobber i butikkene og for kundene som handler her, sier Rosenberg, som legger til at oppussings- og oppgraderingsprosjektene i og utenfor Down Town fortsetter i 2020.

Fornøyde kunder viktigst

To millioner mennesker besøker Down Town hvert år. Når de nye butikkene kommer, vil senteret kunne tilby over 80 butikker til kundene.

Vi tar aldri kundene for gitt. Fornøyde kunder er det viktigste for oss. På Down Town skal du få spennende butikkonsepter, mens vi jobber hardt for å være senteret som tilbyr byens beste handleopplevelse, sier Rosenberg.