Superkollega – nøkkelen til å få det supert på jobb, sammen med andre!

Nina Nakling

Publisert

ARBEIDSLIV: I sin nye bok inviterer Nina Nakling og Bård Brænde alle til å bli en «Superkollega». Gjennom enkle, morsomme og lett gjenkjennelige prinsipper viser forfatterne hvordan du kan løfte måten du samarbeider til et helt nytt nivå og få det supert sammen med menneskene rundt deg!

Forskjellen på å være en super kollega og det å bli Superkollega ligger i kraften av å gjøre dem rundt deg enda bedre.

Vi ønsker å vise, lære og engasjere deg i et fantastisk arbeidsverktøy improvisasjon. Et verktøy som vil hjelpe deg med å gjøre jobben du nå har, enda bedre. Rett og slett styrke arbeidsmiljøet og være med på å skape verdens beste arbeidsplass, sier forfatterne.

Improvisasjon er et glimrende verktøy for å få til god samhandling. Det er kjernen i gode organisasjonskulturer og gjør en stor forskjell i endrings- og utviklingsprosesser. Gjennom syv enkle prinsipper gir Nakling og Brænde verktøyet en superkollega tar i bruk for å skape verdens beste arbeidsplass.

er pedagogen med en brennende tro på at de beste arbeidsplassene skapes sammen. Erfaring fra mange år med pedagogisk arbeid, kombinert med bred kompetanse og interesse for organisasjonsutvikling, har gitt Nina et helt spesielt utgangspunkt for å jobbe med utvikling, endringsvilje, arbeidskultur og arbeidsmiljø.

Bård Brænde

har den noe uvanlige kombinasjonen av å være siviløkonom og ekspert på improvisasjon og teatersport. I over 20 år har Bård vært lidenskapelig opptatt av å bruke improvisasjonens grunnregler det å gjøre hverandre gode som hovedingrediens i strategiprosesser, innovasjon, formidling og involvering.