Vil tilby gratis fotballskole

Fv: Jan Vibe fra Mills, daglig leder i Grüner fotball Kirsti Gundersen, Grete Noem fra Mills og Peer Osmundsvaag daglig leder i Piknik i parken.

Overskudd fra Mills sitt salg i Piknik i Parken vil gi gratis fotballskole i høstferien for barn på Grünerløkka.

– Vi er helt overveldet over en slik gave, 50 000 kroner er veldig mye penger for klubben vår, nok til å gjøre noe ordentlig ekstra for våre barn og unge i Grüner. Vi ønsker derfor å bruke gaven fra Mills til å tilby våre spillere i alder 6-12 år gratis fotballskole denne høstferien, sier daglig leder i Grüner fotball Kirsti Jahren Gundersen

Positive ringvirkninger
Mills har historie på Grünerløkka tilbake i 1885, og da den sjette Piknik i Parken- festivalen skulle arrangeres i Sofienbergparken – eller hagen til Mills på «Løkka», var det naturlig å være med som en samarbeidspartner til festivalen og gi publikum anledning til å smake på noen av våre produkter, og samtidig bidra til å gi noe tilbake til nærmiljøet.

– Vi er veldig fornøyde med samarbeidet og velkomsten vi har fått fra Grünerløkka. Det gir oss ekstra motivasjon og glede at vi har klart å skape gode samarbeid på tvers av to viktige lokale aktører som kommer barn og ungdom i bydelen til gode. Vi er stolte å være en del av dette nabolaget, sier Peer Osmundsvaag, daglig leder for Piknik i Parken.

Gir like muligheter for alle

– Fotballskole er noe de fleste klubber har og flere arrangerer dette i alle skoleferiene – sommerferie, høstferie, vinterferie, og har i tillegg til ulike treningsleirer. Grüner har tradisjonelt bare hatt det i sommerferien. Vi har en av de rimeligste Fotballskolene i byen, men koster dessverre litt. Derfor vet vi at det er en god del spillere som veldig gjerne skulle deltatt som ikke får blitt med. Gjennom denne gaven får alle som ønsker det en mulighet til å delta og det er jo helt fantastisk, avslutter, Jahren Gundersen

Relaterte artikler