Vårens nyheter fra Hennig-Olsen Is

Hennig-Olsen Is lanserer nå vårens nyheter i iskremdisken. Nå kommer blant annet Krone-is med peanøtter og karamell.

– Folk er stadig ute etter nye smaksopplevelser, og med et snittkonsum på 10,8 liter per person årlig, kan man trygt si at nordmenn er svært glade i iskrem, sier administrerende direktør Paal Hennig-Olsen.

Aldri før har familiebedriften fra Kristiansand lagt mer tid og ressurser i konsept- og produktutvikling.

Kronen på verket

I Norge har vi mange tradisjoner, og Krone-isen er en av dem. Nylig lanserte Hennig-Olsen Is en ny variant som garantert kommer vil å vekke oppsikt blant iskremelskerne. Krone-is Peanøtt er vaffelkjeks, rikelig fylt med peanøtt-is, salte peanøtter og salt fløtekaramellsaus – toppet med sjokolade.

– Vi har gledet oss lenge til lanseringen av Krone-is Peanøtt, fordi vi vet at mange elsker kombinasjonen av søtt og salt. Denne er en av våre absolutt største produktnyheter denne våren, og jeg gleder meg til å se hvordan den blir mottatt. Det er alltid spennende når man drister seg til å forandre en gammel klassiker, sier Paal Hennig-Olsen.

Youghurtis og sorbet

DUGG er en serie med yoghurtis og sorbet med naturlige ingredienser og lavere kaloriinnhold. DUGG Yoghurtis er laget med smaksrik yoghurt fra Rørosmeieriet, og har en fyldig smak, mens DUGG Sorbet har høyt innhold av frukt og bær som gir en naturlig frisk smak. Denne våren kommer produsenten med DUGG på pinne for første gang.

DUGG Sorbet Eple & Appelsin på pinne er inneholder 50 prosent frukt, og er et forfriskende alternativ når du føler for noe godt på farten. DUGG Yoghurtis Bringebær & Jordbær på pinne er laget med friske bær, blandet med yoghurt og dekket med frukttrekk av bringebær og jordbær. Sistnevnte kommer også som multipack med seks DUGG-pinner.

Hennig-Olsen Is lanserer også tre nye varianter i dessertbeger (500 ml):

DUGG Yoghurtis Jordbær med saftige jordbær, DUGG Yoghurtis Sjokolade med mørk sjokolade og DUGG Yoghurtis Vanilje med ekte vanilje.

Crème, Crème og mere Crème

Mange er opptatt av kvalitet, råvarer og opprinnelse når de spiser iskrem. Crème er produsentens mest eksklusive fløteis på pinne. Nå relanseres Crème Mandel og Crème Pasjonsfrukt & Sitron med ekte vanilje. Crème Pasjonsfrukt & Sitron er en fløteis med litt mindre kalorier som er dyppet i pasjonsfrukt fra Ecuador og sitron. Crème Mandel er kremet fløteis med ekte vanilje, dyppet i belgisk melkesjokolade og dekket med knasende sprø mandelbiter. Sistnevnte finns også i multipack med fire små Crème-is i ministørrelse.

Iskremprodusenten lanserer også nye Crème Mini Cappuccino – fire søte cappuccino-is som er dyppet i mørk 70 % sjokolade. Denne varianten kommer kun som multipack.

–Crème har noe for alle smaker og anledninger. Crème Pasjonsfrukt & Sitron er en frisk tørsteslukker på varme dager, mens Crème Mandel Mini og Crème Mini Cappuccino er perfekt å dele, avslutter Hennig-Olsen.

(Pressemelding)

 

Relaterte artikler