Cxense Display

TINE ble “Årets leverandør” i 7-Eleven By

TINE gikk av med seieren og ble kåret til «Årets leverandør» i 7-Eleven By på årets Riksmøte hos Reitan Convenience Norge.

Riksmøte til Reitan Convenience er deres årlige kickoff med over 1000 deltakere, både kjøpmenn, RCN sentralt og mange ulike leverandører. Noe av det gjeveste for leverandørene er kåringen av “Årets leverandør”.

Under leverandørmiddagen tirsdag forrige uke, ble TINE nominert i alle 3 kjedene; Narvesen, 7-Eleven By og 7-Eleven Langs vei.

Dette sier kjøpmenn i 7-Eleven i by om Årets Leverandører 2017:
“Leverandøren leverer produkter av god kvalitet tilpasset KBS-markedet. Leverandøren er mye ute i butikk og har pålitelige selgere. De responderer raskt og er til å stole på. Kundeoppfølging og service er på et høyt nivå hos denne leverandøren.”

Stolt av konsulentene
Salgsleder for TINE KBS, Tove Martinsen sier følgende:
– Dette er en kjede vi har opplevd store utfordringer med i 2017! Profilen har lansert mange nye merkevarer, og TINE har blitt utfordret på plass og synlighet i butikk. All ære til våre konsulenter for jobben som gjøres med å bygge relasjoner og samarbeid der ute. Vi er utrolig stolte nå.


CONVENIENCE kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Nyhetsbrev

Følg oss på Facebook

Relaterte artikler