4 nominasjoner i The European Coffee Awards 2018

Starbucks er nominert til hele fire kategorier i The European Coffee Awards 2018.

Publisert

Kaffekjeden er nominert i følgende kategorier:

Beste kaffekjeden - Vest-Europa

Beste kaffekjeden - Norden

Beste kaffekjeden - UK & Irland

Mest etiske Brand - Europa

- Nomineringene viser at vi jobber godt i de nordiske landene. Vi er stolte over å være med i finalerunden, og ekstra hyggelig er det at vi er nominert i kategorien for bransjens mest etiske brand. Vi har et betydelig fokus på bærekraft i våre butiker og våre Partners viser et stort engasjement på dette området. Denne nomineringen og annerkjennelsen gir oss i Starbucks ytterligere motivasjon i arbeidet med å skape et litt bedre og mer bærekraftig samfunn, sier Maria Willumsen, administrerende direktør for i Starbucks Norge og Sverige.

Allegras European Coffee Symposium er et prestisjefylt event som en gang i året samler kaffebransjen. Det er ellevte gang arrangement avholdes og bringer sammen tusenvis av profiler fra bransjen, toppledere, forelesere og professorer.

På eventet deles ny innsikt og man diskuterer utviklingstrekk i bransjen og samfunnet. De som er blitt nominert er blitt stemt frem fra mer enn 100 bransjeeksperter, og man tar i nominasjonene hensyn til merkevarestyrke, kaffekvalitet, tjenestekvalitet, forbrukerengasjement, innovasjon og ytelse.

Prisen "Mest etiske Brand" er basert på stemmegivning knyttet til blant annet etiske betraktninger, lidenskap for industrien, resultater som har bidratt til å utvikle bransjen, aktiviteter som er iverksatt utenfor selskapet, samt utvikling av ansatte.

Prisene blir delt ut under en gallamiddag i Milano den 29. november.

Les mer her.