Økologiske nyheter fra Urtekram

Urtekram utvider sitt økologiske glutenfrie sortiment med tre nye produkter. Urtekrams glutenfrie serie baserer seg på økologiske ingredienser med høyt næringsinnhold.

Publisert

Glutenfrie Lasagneplater

som beholder "al dente" konsitens, trenger ikke å forkokes. Økologisk/Glutenfri/Vegetar.

Chili pasta saus

-få smaken av sommerferiene sydover inn på ditt kjøkken med denne delikate pastasausen med en snert av chili. Sausen kan betegnes som medium sterk, og er derfor både barne- og voksenvennlig. Bruk sausen til en lettvint pasta, eller som base i pastaretter, lasagne eller på pizzaen. Klar til å bruke etter oppvarming. Økologisk/Glutenfri.

Lasagne Spice Mix

- den gode smaken av lasagne får du her samlet i en herlig krydderblanding, til å pifte opp kjøttsausen med. Blandingen er baseret på oregano, basilikum og rosmarin, er også god på tomatsalaten eller pizzaen. Lasagnemix er naturligvis uten smaksforsterkere eller gjærkstrakt. Økologisk.

Multigrain Glutenfrie Mix

er en fiberrik brødmiks med hele 15% frø og kjerner. Passer for den som ønsker å bake glutenfrie rundstykker og brød med masse fiber. Multigrain Mix er uten hvetestivelse og havre. Økologisk/Glutenfri.

Classic Glutenfri Mix

er et glutenfritt allround mel, som kan du kan bruke der hvor du normalt ville velge hvetemel. Classic Mix Lys er perfekt til pizzadeig, brød, kaker eller småkaker. Melet har fine bakeegenskaper, er lett å bruke og har en mild smak. Økologisk/Glutenfri.

Oliven Tapenade Kalamta

er gresk oliven tapendae laget av oliven fra byen Kalamta i Hellas. Bruk tapenaden til å dyppe brød i eller smør den på brødskiven. Perfekt til tapas. Tips: bytt ut den klassiske tomatsausen på pizzaen! Økologisk/Vegetar.

Taco Krydder Mix

er krydder til mexikansk mat! Blandingen er baseret på spisskummen, paprika og chili, og er super til tacos, men også til chili con carne eller bare til å gi kjøttet en deilig krydret piff. Taco Spice mix er naturligvis uten smaksforsterkere eller gjærekstrakt. Økologisk.

Les mer på www.soma.no

Lik og følg gjerne Fastfood på Facebook.

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev som kommer ut en gang i uken.