(Foto: Ola Matsson/SkiStar)
(Foto: Ola Matsson/SkiStar)

SkiStar lanserer gratis mat under Valles Vinteruker

Publisert

Populære Valles Vinteruker blir nå enda bedre. Så langt har barn til og med seks år fått gratis skiskole, skileie og SkiPass, noe som har gjort flere tusen barn litt bedre på ski. I vårvinterukene 13 og 14 får barna også gratis mat når de er i følge med betalende voksne.

Valles Vinteruker arrangeres i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen i Sverige i fra 23 mars og to uker fremover. Maskoten Valle gleder seg til å møte de minste skikjørerne og lover tettpakkede ukeprogram med morsom skikjøring, show og aktiviteter.

- Våre familieuker har i mange år vært veldig populære. Ikke minst takket være Valle og alt det han står for og finner på for de minste i bakken. Derfor føles det veldig godt å kunne gjøre ukene enda litt bedre for våre småbarnsfamilier. Valle byr alle barn på lunsj og middag under hele ferien i de restaurantene vi samarbeider med, forteller Linda Morell, PR-sjef i SkiStar.

Under Valles to vårvinteruker, er Valles skiskole gratis* for barn mellom tre og ni år. I skiskolen lærer barna seg å bli trygge på ski sammen med snøgubben Valle og Valles bestevenner, skilærerne. I tillegg til å svinge, bremse og kjøre heis møter barna nye kompiser, og får en innføring i Valles kjøreregler slik at de lærer seg å kjøre trygt og sikkert i bakken.

- I tillegg til at vårvinterukene byr på lange og lyse skidager er det masse å finne på. Ukeprogrammene er laget for å passe de yngste barna. Opplevelser som Valles show, der læring er den røde tråden, er viktige innslag i skiferien, avslutter Morell.

*Gratis lunsj og middag, samt drikke til maten (melk/vann), for alle barn til og med seks år gjelder ved minimum en betalende voksen. For å utnytte tilbudet med gratis skiskole og skileie, kreves det at du kjøper minimum ett SkiPass for voksen med gyldighet fire dager eller lengre på samme booking.

(Pressemelding)