Skifter navn til Plug-In Norge AS og inngår i Arneg Nordic

Arneg, gjennom Arneg Nordic/Wica Cold AB har kjøpt 70 prosent av aksjene i Vibocold Plug-In Norge AS. Plug-In Norge blir med dette en del av Arneg Group som er en global markedsleder innenfor kommersielle kjøleløsninger til butikkmarkedet.

– Med 20 fabrikker og mer enn 35 selskaper over hele verden vil Plug-In Norge nå ha tilgang på deres enorme spekter av produkter, tjenester og kompetanse, sier daglig leder Per Otto Gjertsen.

Plug-In Norge AS ble etablert 1. januar 2015 og har etablert seg som en ledende aktør og spesialist innenfor plug-in kjøle- og fryseløsninger til det kommersielle markedet i Norge. Selskapet Norge holder til i Tønsberg med 7 medarbeider, og hadde en omsetning på 120 millioner kroner i 2018.

Alle medarbeidere i Plug-In Norge fortsetter i selskapet. Vidar Bakken, Ole Fredrik Eide og Per Otto Gjertsen vil til sammen beholde de resterende 30 prosent av aksjene.

– Arneg Nordic har hovedkontor og meget moderne produksjon i Vislanda, Sverige, samt datterselskaper i alle de nordiske land. Arneg Nordic er fra tidligere representert i Norge gjennom Kelvin AS, i Sverige hovedkontoret og fabrikken Wica Cold AB og Frigadon AB, i Danmark Superkøl AS og i Finland Viima OY, sier Gjertsen.

Kelvin AS er eksperter på komplette installasjoner og kuldeløsninger med sentralkjøling til dagligvarebransjen, og vil samarbeide med Plug-In Norge med å gi kundene selskapet produkter, tjenester og kompetanse i Norge.