Shell Straume til topps som Årets forhandlerstasjon

PRISDRYSS: Under Shells sin årlige konferanse gikk Shell Straume av med seieren som Årets forhandlerstasjon i konkurranse med omtrent hundre andre stasjoner. Stasjonen har opplevd en eventyrlig vekst på nesten 10 prosent både på drivstoff og i butikk det siste året. Shell Straume har slått alle rekorder for salg av smågodt en lørdag med nesten 100 kg solgt!

Det er ekteparet Kjersti og Johnny Straume som driver Shell Straume, som ligger i øyriket utenfor Bergen. De bygde om og pusset opp i 2017, og de har alltid kampanjer og aktiviteter på plass. De siste årenes investeringer og oppgraderingen til Shell sitt nye butikkonsept, har bidratt til at stasjonens vekst i omsetning – både på drivstoff og i butikk.

Gode ambassadører
Gjennom flere år har Shell Straume fått svært gode tilbakemeldinger og resultater fra hemmelig-kunde-besøk, og Straume-paret har alltid vært gode ambassadører for Shell og St1.

– Shell Straume har vært en del av Shell i mange år. Stasjonen åpnet i 1979 – 40 år siden til sommeren – og ble Shell i 1983. Det må vi kunne kalle en ekte Shell-ambassadør, og Straume har virkelig vært en trofast Shell-forhandler, sier Alexander Andersen, kjedesjef for Shell-forhandlerstasjoner.

Et godt lederskap
– Trofaste medarbeidere og godt lederskap har gitt resultater. Mat, bilvask, drikke og drivstoff er nøkkelkategorier for solid vekst og godt resultat, fortsetter Andersen.
– Gratulerer masse til Shell Straume som helt fortjent har vunnet Årets forhandlerstasjon!

(Foto: Google Map)

 


Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Relaterte artikler