Scandic Nidelven vant Twinings Best Breakfast 2018

Hotelldirektør ved Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal, Stephen Twining og Food & Beverage Manager ved Scandic Nidelven, Lasse Waagbø.

Twinings Best Breakfast kan igjen gratulere Scandic Nidelven som vinner av Twinings Best Breakfast.  Etter meget sterk konkurranse de siste årene har Scandic Nidelven bygget ut frokostlokalene, noe som har gitt et løft til hele frokosten.

Det er en meget dedikert gjeng som står bak, og med utbyggingen har de senket skuldrene og hevet servicen enda et hakk, samtidig som de har svært høy standard og kvalitet på matvarene.

Vinnerne høyner standarden på norske frokoster
Scandic Nidelven har i mange år vært en av driverne bak utviklingen av stadig høyere kvalitet på norske hotellfrokoster. Konkurransen mellom de beste hotellene i Thon og Scandic, har bidratt til å gi en mengde hotellgjester i Norge en stadig bedre frokostopplevelse.

Juryens begrunnelse for Scandic Nidelven:
Har tatt enda et langt skritt fremover. En omfattende ombygging har gitt frokostgjestene bedre plass og hyggeligere lokaler, men har også ført med seg bedre logistikk og minst like god mat. Servicen har alltid vært god her, men nå virker det som om staben har senket skuldrene og klarer å få gjestene til å føle seg mer avslappet og mer velkomne. Svært godt utvalg og høy kvalitet på maten.

2. plass – Thon Hotel Lofoten

Fra venstre: Erik Taraldsen, hotelldirektør Thon Hotel Lofoten, Stephen Twining og kjøkkensjef Henrik Siversson.

Thon Hotel Lofoten fortsetter å levere en meget god frokost og er soleklar på andreplass.

Juryens begrunnelse for Thon Lofoten:
Kan skilte med enestående atmosfære. Den målbevisste satsingen på lokale produkter er ekstra viktig for et hotell som tiltrekker seg mange turister. Her er det ikke aldri tvil om hvilken landsdel du er i, og hotellet er flinke til å beskrive de lokale produktene for gjester som ikke kjenner til dem. Et lokalt kaffebrenneri er trukket inn for å servere kaffe, og spesielt utvalget av omeletter er imponerende.

3. plass – Scandic Hell

Fra venstre: Arild Vollan, hotelldirektør ved Scandic Hell og Stig-Rune Eilertsen-Bele som er restaurantsjef ved Scandic Hell.

Scandic Hell som har vært i toppen i mange år, har pusset opp frokostsalen sin og tatt steget opp på pallen på tredje plass.

Juryens begrunnelse for Scandic Hell:
Her har oppussing gjort det som tidligere var en utfordrende spisesal til et moderne og hyggelig frokostområde, samtidig som logistikken er forbedret. Utvalget er bredt og mye er lokalt og hjemmelaget. Blant annet er frukt og grønnsaker arbeidet godt med og innbydende presentert. De har en meget god varmmatstasjon, og gjestene følges godt opp.

Nivået på finalen blir høyere for hvert år som går, og Twinings Best Breakfast ønsker å takke alle pådriverne som bidrar til at de beste hotellfrokostene i Norge holder høyt internasjonalt nivå.

Årets hederspris
De siste årene har Twinings Best Breakfast delt ut en hederspris til noen som har gjort en formidabel innsats for arbeidet med hotellfrokosten. I år går denne til Zoltan Berkes, som har vært ansvarlig for frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo siden åpningen i 2014.

Årets hedersprisvinner Zoltan Berkes sammen med Stephen Twining.

Ambisjonen og målet for frokostteamet ved Rosenkrantz har vært det samme fra dag en; å tilby den beste frokostopplevelsen i Norge. Zoltan er ekstremt dedikert i jobben sin. Han ser hele tiden etter nye muligheter og nye produkter som kan forbedre frokosten ytterligere, og har jobbet spesielt for å skape en team-spirit og stolthet blant alle som jobber på kjøkkenet.

Zoltan er svært utadvendt og trives å snakke med gjestene ute i frokostsalen, noe som har gitt mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde frokostgjester.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo vant fylkesprisen i Twinings Best Breakfast i år.

Vinnerne er kåret av en jury bestående av 3 personer med årelang erfaring med mat og frokost.

Lars Erik Underthun: Norges første medaljevinner i Bocuse d’Or, driver av Spisestedet Feinschmecker og tidligere president i Bocuse d’Or Norge.
Wenche Andersen: Hele Norges frokostkokk nummer én gjennom God Morgen Norge. Kjent også som kokebokforfatter og matjournalist.
Det 3. jurymedlemmet: …Er en godt bevart hemmelighet. Vedkommende har omfattende bransjeerfaring, og tilfører juryen bredde i sitt arbeid.

Twinings Best Breakfast takker for alle de gode frokostene som er blitt servert, og ser frem til et nytt år med Norges Beste Hotellfrokost.

Stephen Twining og marketing manager i Haugen-Gruppen, Tom Johan Bowim.

Relaterte artikler