Årets regionsjef i Shell

PRISDRYSS: Vidar Eikelid fikk fredag kveld prisen for Årets regionsjef under den årlige utdelingen Shell Awards.Tidligere år har det vært svært tett mellom de ulike regionsjefene, og i år var intet unntak.

Publisert

Årets vinner, Vidar Eikelid, er en mann med lang erfaring i drivstoffbransjen. Området hans er stort og strekker seg fra Finnmark til Kristiansand.

Vidar er en ekte St1-patriot, og har bidratt positivt til overgangen etter at det nordiske energiselskapet St1 kjøpte opp Shell-stasjonene i 2015. Vidar brenner for butikkombygging og har et stort engasjement for alle Shell-forhandlerne.

Vidar har vært ansatt i Shell og St1 i 22 år i år, og er en lojal, arbeidsom, positiv og nøktern kollega. Det er alltid kunden som står i fokus hos Vidar, og han er alltid opptatt av å levere den beste kundeopplevelsen på våre stasjoner, forteller en stolt Anita Bakås Sørlundsengen, retaildirektør i St1 Norge. Vidar har og engasjert seg mye i St1 etter overgangen, og kjenner godt til selskapet, noe som kan være til inspirasjon og hjelp for stasjonsforhandlerne våre. Med stor arbeidskapasitet, smittende positivt humør og gode resultater er det gledelig at Vidar ble årets regionsjef, avslutter Sørlundsengen.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS