Nyheter

Patricia Vaca Ribera mottar prisen som Årets medarbeider på scenen under årets Shell Awards. Fra venstre: retaildirektør i St1 Norge Anita Sørlundsengen, driftssjef Erlend Føleide, prisvinneren og adm.dir. Mika Wiljanen. Foto: Alex Turnbull.

Patricia fra Gran er Årets medarbeider i Shell

Patricia Vaca Ribera ble fredag kveld tildelt den gjeveste prisen under den høytidelige prisutdelingen Shell Awards. Blant flere enn 3000 Shell-medarbeidere, gikk Vaca Ribera seirende ut blant de fem som var nominert til prisen.

Publisert Sist oppdatert

Full kontroll og omsorgsfull

Vaca Ribera er butikksjef på Shell Sletta i Hønefoss, og får skryt fra juryen for sin håndtering av både administrative oppgaver, og sine lederegenskaper. Hennes evne til å holde full kontroll på alle aspektene av stasjonsdriften, samtidig som hun tar vare på sine medarbeidere på en eksemplarisk måte, trekkes frem som noe av grunnlaget for tildelingen av prisen.

Juryens begrunnelse

Under prisutdelingen sa juryen følgende om Vaca Ribera:

”Ingen oppgave er for stor, og ingen oppgave er for liten, for årets medarbeider. Vi snakker om en person som er full av energi og begeistring, og som brenner for god kundeservice. Hun er både innovativ og oppfinnsom, og strekker seg langt for å gi det lille ekstra. Årets medarbeider setter mål for seg selv og stasjonen, og gir seg ikke før de er nådd. Vedkommende er respektert og beundret av sine kolleger, og hun har en utrolig evne til å se, og kommunisere med, alle sine medarbeidere.”

Godt humør og god vekst

Med sitt gode humør sørger hun for at både kunder og kollegaer trives ekstra godt på Shell Sletta, og hun er dyktig til å motivere sine medarbeidere til å yte sitt beste i alle situasjoner. Det siste året har hun også sørget for god vekst på stasjonen, og har samtidig bidratt til at mindre mat kastes. Mye av resultatene tilskrives hennes gode evne til kontroll og blikk for detaljer.

I sin korte takketale fremhevet Vaca Ribera tilliten hun har fått av sin retailer Linda Sjøvik.

- Takk for at du lar meg ha nesten frie tøyler, og gjøre jobben på min måte. Du heier alltid på meg, og du lar meg alltid få vite at du er stolt av meg, sa en rørt prisvinner.

Powered by Labrador CMS