Malin Karlsmoen kåret til Årets medarbeider

PRISDRYSS: Malin Karlsmoen som jobber ved Shell Trysil mottok fredag kveld den gjeve prisen «Årets medarbeider» under prisutdelingen Shell Awards. Av kollegaer og overordnede beskrives Malin som arbeidsom, sprudlende, lojal, løsningsorientert, tydelig og en ansatt som setter seg selv klare mål.

Publisert

Personen som vinner prisen «Årets medarbeider» kan alle oppgavene til en butikksjef, og er en naturlig sparringspartner for butikksjefen. Årets medarbeider kommer ofte med egne initiativer, og bruker mye tid på å tenke ut nye løsninger som er til det beste for stasjonen.

Dronning i sosiale medier og burgere

Malin Karlsmoen har hatt klare målsetninger under kampanjer og aktiviteter, og har vunnet konkurranser tidligere. I sommer vant Malin en konkurranse i regi av Tine og fikk en tur til Lofoten.

Det var Malin som opprettet og styrer Shell Trysil sin Facebook-side, og det kan bare anbefales at alle tar en titt innom denne. Malin har vært viktig for stasjonens vekst og også for hamburgertallene. Det kan nevnes at denne stasjonen på et år har solgt 16 500 burgere! Stasjonen har og hatt en vekst på inne-kunder på nesten 10 prosent, og drivstoffsalget har også økt med nesten 10 prosent.

Knutepunkt i Trysil

Malin sitt smittende positiv humør og hennes utrettelige kundefokus har bidratt til å gjøre Shell Trysil til et knutepunkt i bygda.

 Det er derfor med stor glede at vi kan gratulere Malin Karlsmoen med prisen «Årets medarbeider»! Det er utrolig viktig for oss å ha medarbeidere som Malin med på laget, sier en stolt retaildirektør, Anita Bakås Sørlundsengen. Med passion, ærlighet, respekt og eierskap, går Malin foran som et godt eksempel, avslutter Sørlundsengen.

 

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS