Steinar Leirvik ble Årets Retailer i Shell

PRISDRYSS: Steinar Leirvik vant fredag kveld den prestisjetunge prisen Årets Retailer under den årlige konferansen Shell Awards. Steinar begynte som stasjonsmedarbeider 3. juli 1990 på Stav, og har siden 2005 drevet mange stasjoner i området rundt Stjørdalen.

Publisert

Siden 2018 tok Steinar også over ansvaret for resten av Nord-Trøndelag, og driver i dag syv stasjoner som også inkluderer Østre, Figga og Inderøy.

Gode resultater i alle år

Takket være Steinar har stasjonene levert vekst både på drivstoff og butikk, og dette er resultatet av et målrettet stykke arbeid over lang tid, forteller regionsjef Frode Nordskag. Steinar er en som har jobbet jevnt og trutt med gode resultater i alle år, og han hevder seg bestandig i toppen av alle interne konkurranser, fortsetter Nordskag.

Motiverende og engasjert

Med et utrolig humør og et enormt engasjement for bedriften motiverer Steinar de ansatte til å hele tiden levere best mulig resultater, sier en engasjert Nordskag.

Steinar er ekstremt lojal til Shell-kjeden og Shell-konseptene, og han ser verdi i å følge disse. Han er meget detaljfokusert, vrir og vender på alle detaljer for å kunne oppnå best mulig marginer. I tillegg er han god på bedriftskunder og tungtransport.

Som menneske og kollega er Steinar Leirvik inkluderende og jovial, og denne positiviteten smitter over på de ansatte.

Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

Powered by Labrador CMS