Papirutgaven

LEDER: Tid for dessert!

Adventstiden er både en fin og forunderlig tid. Det bygges opp til forventninger om hva som skal komme, samtidig som vi reflekterer over året som har gått.

Publisert Sist oppdatert
i kategorien for grab-and-go segmentet. De har virkelig slått an i markedet, skal vi tro produsenten. på at det er mulig å lykkes, selv om man er en mindre stasjon.n. og vi har besøkt fabrikken på Gjelleråsen for å få et innblikk i hvordan norsk iskrem blir til og hvordan du enkelt kan bruke sortimentet du allerede har, til å lage søte små fristelser. Her fikk vi også med oss prisvinnerne av SIAL Innovation Awards 2018. Han er klar på at man ikke skal være så redd for det ukjente. For å være en god leder, må du evne å få med deg det som skjer både nært og fjernt. Les hele intervjuet på side 26.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv 1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS