Papirutgaven

LEDER: Med teknologien på lag!

Denne sommeren skriver seg inn i historien som en av de varmeste på lang, lang tid. Det har vært en prøvelse og utfordring, ikke minst for våre bønder som sørger for maten på våre bord. Men for bransjeaktørene i convenience, har det derimot vært en strålende sommer, bokstavelig talt.

Publisert Sist oppdatert
Vi har tatt en interessant prat med sjefen på Lekter’n ved Aker Brygge i Oslo. Ved å innføre betalingsløsning med VippsGo, kan de besøkende i ro og fred - bestille og betale i samme moment. Mat og drikke blir servert, og gjesten kan gå når de selv ønsker det uten å vente på å få betale. Det har gitt besparelser i millionklassen, ifølge administrerende direktør i Mat & Drikkegruppen, Tone Langbach. Fra nyttår må samtlige aktører ha et godkjent kassesystem på plass. Ifølge Thomas Hassel i Kasse og Butikkdata, begynner det å haste for de som ikke har startet prosessen. Kjøpmann Abbas Esrafilzadeh avslører hva som skal til for å lykkes i kampen om å nå dagens kunder. Valg av riktig utstyr er et viktig poeng. Vi har tatt en prat med en av toppsjefene i selskapet. Han forteller en spennende historie om hvordan peppersausen har spredd seg rundt i verden, og ikke minst, hvordan den kan brukes til å åpne smaksløkene og fremheve den gode smaken i maten. Den erfarne bransjemannen sier at satsningen på mat og drikke er større enn noen gang. For at selskapet skal fortsette sin vekst, må de legge til rette for at kundene kan spise stadig oftere, uten at de får dårlig samvittighet. Kundene ønsker seg noe mer enn bare pølser og boller, sier han på side 30.

For å lese denne saken må du være abonnent

Convenience - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Convenience
Nett og papir
3 mnd

49,- 205,-

KJØP

Convenience
Nett og papir
12 mnd

750,-

KJØP

Convenience
Nett
1 mnd

1,- 65,-

KJØP

Convenience
Nett
12 mnd

750,-

KJØP

Powered by Labrador CMS