Papirutgaven

Her får du Convenience utgave 6/2021

Nordmenn spiser pizza hele året og til alle anledninger. Ved Best Ulefoss har et stort engasjement gitt sterk vekst etter utrullingen av Pizzaeksperten tidligere i år. Les også om hvordan du kan sette grove hveteboller på menyen, og hvordan du enkelt produserer en skikkelig proff pizzabunn.

Publisert Sist oppdatert
– Våre nye produkter lanseres nå i 2 kilo forpakninger spesielt egnet for å lage proffe pizzabunner, sier key account manager i Lantmännen Cerealia, Fatma Ster.

For å lese denne saken må du være abonnent

Convenience - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Convenience
Nett og papir
3 mnd

49,- 205,-

KJØP

Convenience
Nett og papir
12 mnd

750,-

KJØP

Convenience
Nett
1 mnd

1,- 65,-

KJØP

Convenience
Nett
12 mnd

750,-

KJØP

Powered by Labrador CMS