Papirutgaven Roar i bua Har pandemien gjort det enklere å velge sunnere mat? Ferske tall fra rapporten Food & Health 2021 viser at forbrukerne i de nordiske landene har økt bruken av grønnsaker, kylling, fisk og egg. Karine Hildonen Henriksen Karine Hildonen Henriksen Publisert 09.06.2021 - 07:00 Sist oppdatert 09.06.2021 - 14:39 Annonse papirutgaven leder
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
Stavanger-regionen er Burger Kings nye satsningsområde I løpet av 2024 åpner Burger King tre nye restauranter i Stavanger-området: Ålgård, Tananger og Ganddal.
Vil heve kometansen innen handel og servering Oslo Handelsstands Forening (OHF) har som mål å tilby kompetanseheving. Derfor deler de hvert år ut mellom 200.000 og 400.000 kroner til videre- og etterutdanning av ansatte innen handel og servering.
Leger og tannleger får nei til forbud mot Ibux i butikk Direktoratet for medisinske produkter mener at butikker fremdeles skal kunne selge ibuprofen. Dette til tross for at flere leger og tannleger ønsker et forbud.