Papirutgaven Roar i bua Har pandemien gjort det enklere å velge sunnere mat? Ferske tall fra rapporten Food & Health 2021 viser at forbrukerne i de nordiske landene har økt bruken av grønnsaker, kylling, fisk og egg. Karine Hildonen Henriksen Publisert 09.06.2021 - 07:00 Sist oppdatert 09.06.2021 - 14:39 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse papirutgaven leder Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
– Uforståelig budsjettkutt NHO Mat og Drikke-sjefen reagerer på forslaget til statsbudsjett for 2025. Her kutter regjeringen nærmere 5 millioner i Helsedirektoratets markedsføringsmidler knyttet til folkehelse.
Danmark ønsker å redusere nikotinmengden i snus Et politisk flertall i det danske Folketinget vil redusere mengden nikotin i snus. Utseende på emballasjen skal også endres.
Julevarene er på vei ut i hyllene Selv om kalenderen fortsatt viser september er de første julevarene allerede på plass i butikkene.