Papirutgaven

Gi oss en inspirerende vår!

Endelig ser vi en lysning i form av at pandemien ikke er fullt så farlig. Samtidig blir vi påvirket av nyhetsbildet der en nasjons handlinger, og kanskje en manns handlinger, påvirker hele verden.

Publisert Sist oppdatert
La oss sørge for å ta vare på alle de ukrainske og russiske medborgere som både jobber og bor i Norge – for de er det mange av - og en hel del jobber i vår bransje. Selv om dette alvoret tynger oss, er det fullt lovlig å håpe på bedre tider.
Nå må vi finne frem til livsgleden igjen. Og hvorfor ikke gjøre det med en skikkelig saftig og smakfull iskrem? Husk at det er dere som inspirerer kundene.
I denne utgaven byr vi på gode historier fra Soften isbar i Ulefoss og Bø, vi har også snakket med Bako som virkelig har oversikt over trendene som rører seg på iskremfronten. Og Deli de Luca i Drammen har gjort det bra med en ny luksusvariant av iskremen Skåret.
Norge har i mange år vært preget av handelslekkasje til Sverige. Under pandemien har imidlertid salget av energidrikker, brus, vann og alkoholfritt øl tatt seg kraftig opp. Vil denne trenden vedvare, eller vil pris trumfe alt? På side 24 kan du lese mer om hva Bryggeri- og Drikkevareforeningen mener.
Mat og Marked 2022
I 2021 så konferansen Mat & Marked dagens lys. Oppslutningen viste at dette virkelig var et arrangement som våre bransjer satte pris på. Vi er i full sving med å sette sammen årets program der hovedfokuset ligger på; Matens verdier.

Sett av datoen 7. september 2022, så møtes vi i Oslo for god mingling, erfaringsutveksling og vi vil få god innsikt i hva matvarebransjen har i møte med fremtiden.
Karine Hildonen Henriksen
Redaktør

For å lese denne saken må du være abonnent

Convenience - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Convenience
Nett og papir
3 mnd

49,- 205,-

KJØP

Convenience
Nett og papir
12 mnd

750,-

KJØP

Convenience
Nett
1 mnd

1,- 65,-

KJØP

Convenience
Nett
12 mnd

750,-

KJØP

Powered by Labrador CMS