Papirutgaven FastFood 2/2017 Norges første iskrem-universitet Karine Hildonen Henriksen Publisert mandag 10. april 2017 - 11:46 Sist oppdatert mandag 10. april 2017 - 13:46 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Reiseliv 1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene: Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 3 mnd 150,- 549,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 12 mnd 1788,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 1 mnd 1,- 143,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 12 mnd 1406,- KJØP Allerede abonnent? Logg inn her ✕ reportasjer nyheter mat på farten leder fastfood papirutgaven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
Helt tilstede og best i by’n Hvordan kan en veganvennlig sjømatrestaurant med høy øko-andel bli den høyest rangerte restauranten i Kristiansand åtte år på rad?
Hun er årets talent Anastasia begynte å jobbe som 13-åring og har vært alt fra barista, oversetter og servitør til skoleassistent, statist og klassisk massør. Nå er Anastasia Foglietti-Nordland (33) kåret til årets stasjonstalent.
Litt kaos er tegn på en god sommer – Jeg er veldig fornøyd med sommeren. Mye trafikk og mye folk, konkluderer assisterende butikksjef Hanne Larsen ved Circle K Brokelandsheia.