Papirutgaven En liten smakebit av sommerens utgave I Convenience 4/2022 får du et godt innblikk i hvorfor Anne-Lise Sørensen i Bardu satser på nybygg av det hun kaller Norges råeste gatekjøkken. Karine Hildonen Henriksen Publisert 08.07.2022 - 12:12 Sist oppdatert 13.09.2022 - 10:41 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse papirutgaven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
– Det er ikke ond vilje som gjør at økologiandelen i serveringsbransjen er lav. Det handler om tilgjengelighet.
Julevarene er på vei ut i hyllene Selv om kalenderen fortsatt viser september er de første julevarene allerede på plass i butikkene.
– En gavepakke til kriminelle Bransjeforeningen for statsautoriserte regnskapsførere, Regnskap Norge, er kritisk til påbudet om at bedrifter må ta imot kontanter. Påbudet trer i kraft 1. oktober.
Sylteagurkketchup fra Heinz Haugen-Gruppen og Heinz er stolte av å introdusere en nyhet som de tror vil glede norske ganer: Heinz Pickle Ketchup.