Papirutgaven

(Ill.foto: Colourbox)

Det er ingen skam å spise i tide!

LEDER: Mat på farta har de fleste av oss et forhold til. Minsten skal på trening, foreldremøtet starter alt for tidlig, og vi må ha noe innpå før vi haster avgårde. Ok, så tyr vi til enklere løsninger for å sikre at hverdagens logistikk går opp uten store problemer. Når bransjeaktørene utvider og satser på sunnere måltidsløsninger, gjør det at stadig flere av oss kan velge mat på farta uten å føle skam, eller få dårlig samvittighet. Tema for denne utgaven er nettopp mat på farta og pizza.

Publisert Sist oppdatert
i Pizza World Championship som ble holdt i Parma. En selvkomponert glutenfri pizza var det som skulle til for å imponere dommerne, sammen med en genuin kjærlighet for pizzafaget.For å sikre medlemmene sine ytterligere vekst, har også de satset på et kvalitetsløft på burgerfronten.Av den grunn har de rullet ut et bredt utvalg av meksikanske favoritter ved alle sine stasjoner i Norge. Her byr de på burritos, quesadillas og tacoburgere. Rekker du ikke å lage fredags-tacoen selv, kan Circle K bli redningen.Her har vi sjekket ut hvorfor bærekraft er et så stort tema. Vi må gi tilbake like mye som vi tar ut, sier sjefen for bærekraft.Denne gangen trollbandt hun dommerne med et nyutviklet produkt; Fiskeburger med tare, i tillegg til en solid daglig drift. Vi må sørge for at vi gjør dette på en lønnsom måte for våre drivere, slik at vi får en bærekraftig utvikling med fornøyde gjester, sier han på side 34.

For å lese denne saken må du være abonnent

Convenience - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Convenience
Nett og papir
3 mnd

49,- 205,-

KJØP

Convenience
Nett og papir
12 mnd

750,-

KJØP

Convenience
Nett
1 mnd

1,- 65,-

KJØP

Convenience
Nett
12 mnd

750,-

KJØP

Powered by Labrador CMS