Papirutgaven

LEON har en helt sentral beliggenhet mellom spor 2 og 3 ved Oslo S. Her kan reisende få seg en rask og sunn matbit mellom fra tidlig morgen frem til midnatt. (Foto: Karine H. Henriksen)

Det blomstrer!

Tema for denne utgaven er kaffe

Publisert Sist oppdatert
, og nå har de også rundet avdeling nummer 100. etter de innførte nytraktet filtermalt kaffe til sine kunder. Tilgjengelighet er et nøkkelord her. Med grundig opplæring og økt bevissthet, har de i samarbeid med Evergood, laget et opplegg som kan gi butikkene 60 000 ekstra i økt fortjeneste.. Med naturlige råvarer og ingredienser, vil de revolusjonere måten vi tenker på rundt fastfood. Målet til den britiske kjeden, er å erobre hele verden - i likhet med Pink Fish, som vil ta verden med storm med norsk sjømat. Ett år etter han inntok sjefsstolen, har den stort sett stått tom. Sundby har imponerende nok besøkt over 200 Circle K stasjoner på ett år. Raskere enn det går det nesten ikke an å runde hver eneste bøye i Norges land. Men så er han også tidlige verdensmester i seiling.

For å lese denne saken må du være abonnent

Convenience - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Convenience
Nett og papir
3 mnd

49,- 205,-

KJØP

Convenience
Nett og papir
12 mnd

750,-

KJØP

Convenience
Nett
1 mnd

1,- 65,-

KJØP

Convenience
Nett
12 mnd

750,-

KJØP

Powered by Labrador CMS