ÅRETS PRODUKT I SHELL – ORKLA FOODS NORGE - GOURMETPØLSE. Fra venstre St1 Norge Camilla Ihle Christiansen (kategori sjef butikkvarer) , St1 Norge Erlend Føleide (marked- og driftssjef), St1 Norge Thomas Danielsen (kategori sjef non-food), Orkla Foods Norge Bjørn Hasle regionssjef Øst Storhusholdning, 
Orkla Foods Norge Terje Kristiansen Key Account Manager, St1 Norge Hæge Vagle (kategorisjef mat og kaffe).
ÅRETS PRODUKT I SHELL – ORKLA FOODS NORGE - GOURMETPØLSE. Fra venstre St1 Norge Camilla Ihle Christiansen (kategori sjef butikkvarer) , St1 Norge Erlend Føleide (marked- og driftssjef), St1 Norge Thomas Danielsen (kategori sjef non-food), Orkla Foods Norge Bjørn Hasle regionssjef Øst Storhusholdning, Orkla Foods Norge Terje Kristiansen Key Account Manager, St1 Norge Hæge Vagle (kategorisjef mat og kaffe).

Orkla Foods til topps med Årets produkt

PRISDRYSS: Gourmetpølsen fra Stabburet er blitt svært populær i Shell over hele landet. Under årets utgave av Shell Awards, ble Shell sin Gourmetpølse kåret til årets produkt.

Publisert Sist oppdatert

Det er Orkla Foods og Stabburet som leverer den spesiallagde pølsen til Shell sitt reale matkonsept. De har bidratt sterkt både innen konsept- og produktutvikling.

Dyktige samarbeidspartnere

Årsaken til suksessen tilskrives en dyktig samarbeidspartner som gjennom Key Account Manager ,Terje Kristiansen, som jobber tett med kjeden for å utvikle kjedespesifikke produkter i samarbeid med Shell sin kategorisjef på mat og kaffe, Hæge Vagle.

Orkla Foods og Stabburets sine distriktssjefer har gjennom opplæring og trening bidratt til at stasjonenes ansatte har tatt eierskap til produktet og presenterer det samme produktet med stolthet – uansett Shell stasjon i hele Norge.

Gourmetpølse til alle

Dette er en tidsriktig pølse som tilberedes på alle Shell sine stasjoner. Produktet er laget av erfarne pølsemakere, og produktet gir en unik smaksopplevelse. Pølsen er grovkvernet, smakfull, saftig og uten ost. Produktet ble lansert i september 2019, og i løpet av kort tid ble det et av de største produktene i Shell.

Ett lavt prispunkt

For kun 39 kroner kan kundene sikre seg en skikkelig god pølse, enten som frokost, lunsj eller middag. Noe av hemmeligheten bak produktet, er at det er ikke har allergener, noe som var en av målsetningene. Produktet har mer kjøtt, mindre salt og mettet fett.

God kvalitet

- Det har vært viktig for oss å ha et kvalitetsprodukt som når alle forbrukere til en god pris. Uten allergener og med fantastiske smaker, sier Hæge Vagle i Shell.

Shell opplever fortsatt sterk vekst i salget.
- Våre kunder er så glad i produktet at vi har nå også lanserer nytt garnityr som tilvalg som er tilpasset produktet, eksempelvis som syltet rødløk fra Nora.

- Gourmetpølsen har lagt seg på toppen av øvrig salg. Stasjonene sier at vi har fått flere nye kunder som har etterspurt en god pølse uten ost. Vi mener at vi har truffet med et godt produkt som er laget av Stabburet sine erfarne pølsemakere, som legger vekt på godt håndverk og gode norske råvarer, avslutter Hæge Vagle i Shell.

Powered by Labrador CMS