Om oss

Magasinet Convenience og convenience.no setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker, og det har vi gjort i over 20 år.

Med en solid posisjon i bransjen, dekker vi alt av stoffområder der hvor matserveringen og dagligvarehandelen smelter sammen i convenience stores, kall det gjerne C-stores, eller servicehandelen på norsk. I all hovedsak handler det om å betjene hektiske mennesker som ønsker en bekvemmelig og behagelig hverdag, selv om de ikke rekker å lage maten selv. Mat må vi ha!

Våre artikler og reportasjer setter fokus på trender og utvikling av gode driftskonsepter, suksess-historier, praktiske løsninger i butikk eller kaffebaren, økonomi, bemanning, produkt- og bransjenytt fra inn- og utland.

I tillegg byr vi gode råd og tips til hvordan du  på beste måte kan møte og tilfredsstille travle mennesker – som stadig er på farten.

Magasinet Convenience går ut til hele conveniencebransjen. Det vil si; små-restauranter, kaffebarer, kafeer, bakerier, dinere, pizzarier, fast casual, quick service restaurants, store og små kiosker, bensinstasjoner, gatekjøkkener og street food-aktører. Kort fortalt; vi går ut til alle de om serverer mat og drikke til kundene – uten at de nødvendigvis dekker på med hvite damaskduker.

Har du gode tips til saker vi bør ta tak i, send oss gjerne en e-post.

Redaktør for Convenience og convenience.no;

Karine Hildonen Henriksen
Telefon +47 971 744 69
E-post: karine@askmedia.no

Karine H. Henriksen har 25 års erfaring i fra ulike medier i Norge. Hun har blant annet lang fartstid i fagpressen, og har tidligere jobbet med raske nyheter i avis og dyptgående reportasjer i ukepressen. I etterkant har hun vært journalist i Personal og Ledelse og nettredaktør i ledernett.no fra 2009 frem til hun overtok ansvaret som redaktør i Convenience i desember 2016. Henriksen er utdannet journalist ved Høyskolen i Oslo (HIOA/OsloMet), medierådgiver ved Handelshøyskolen BI og kommunikasjonsrådgiver ved Høgskolen i Innlandet, tidligere HIL.


Vil du skape vekst?

Conveniencebransjen er på offensiven og kaprer stadig nye kundegrupper. Vil du sikre deg oppmerksomhet i dette markedet, ta kontakt med vår annonseavdeling.

Elisabeth Sjørbotten kan hjelpe deg i riktig retning med hva som passer best for din bedrift og deres produkter, enten det gjelder tradisjonell annonsering, nettannonsering eller bilag.

Annonseansvarlig:
Elisabeth Sjørbotten

Telefon: +47 950 77 165
E-post: elisabeth@askmedia.no


Convenience kommer ut seks ganger årlig og setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker.

Les mer om bladet

Bestill abonnemnent

Last ned bladet elektronisk

Følg oss på Facebook

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev

PRØVELES EN UTGAVE GRATIS!

 


Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre