Om oss

Magasinet Convenience og convenience.no setter søkelys på dagens og morgendagens serveringssteder for travle mennesker, og det har vi gjort i over 20 år.

Med en solid posisjon i bransjen, dekker vi alt av stoffområder der hvor matserveringen og dagligvarehandelen smelter sammen i convenience stores, kall det gjerne C-stores, eller servicehandelen på norsk. I all hovedsak handler det om å betjene hektiske mennesker som ønsker en bekvemmelig og behagelig hverdag, selv om de ikke rekker å lage maten selv. Mat må vi ha!

Våre artikler og reportasjer setter fokus på trender og utvikling av gode driftskonsepter, suksess-historier, praktiske løsninger i butikk eller kaffebaren, økonomi, bemanning, produkt- og bransjenytt fra inn- og utland.

I tillegg byr vi gode råd og tips til hvordan du  på beste måte kan møte og tilfredsstille travle mennesker – som stadig er på farten.

Magasinet Convenience går ut til hele conveniencebransjen. Det vil si; små-restauranter, kaffebarer, kafeer, bakerier, dinere, pizzarier, fast casual, quick service restaurants, store og små kiosker, bensinstasjoner, gatekjøkkener og street food-aktører. Kort fortalt; vi går ut til alle de om serverer mat og drikke til kundene – uten at de nødvendigvis dekker på med hvite damaskduker.

Har du gode tips til saker vi bør ta tak i, send oss gjerne en e-post.

Redaktør for Convenience og convenience.no;

Karine Hildonen Henriksen
Telefon +47 971 744 69
E-post: karine@askmedia.no

Karine H. Henriksen har 25 års erfaring i fra ulike medier i Norge. Hun har blant annet lang fartstid i fagpressen, og har tidligere jobbet med raske nyheter i avis og dyptgående reportasjer i ukepressen. I etterkant har hun vært journalist i Personal og Ledelse og nettredaktør i ledernett.no fra 2009 frem til hun overtok ansvaret som redaktør i Convenience i desember 2016. Henriksen er utdannet journalist ved Høyskolen i Oslo (HIOA/OsloMet), medierådgiver ved Handelshøyskolen BI og kommunikasjonsrådgiver ved Høgskolen i Innlandet, tidligere HIL.


Vil du skape vekst?

Conveniencebransjen er på offensiven og kaprer stadig nye kundegrupper. Vil du sikre deg oppmerksomhet i dette markedet, ta kontakt med vår annonseavdeling.

Elisabeth Sjørbotten kan hjelpe deg i riktig retning med hva som passer best for din bedrift og deres produkter, enten det gjelder tradisjonell annonsering, nettannonsering eller bilag.

Annonseansvarlig:
Elisabeth Sjørbotten

Telefon: +47 950 77 165
E-post: elisabeth@askmedia.no


Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre