Nytt om navn

Butikkonsept AS tilbyr komplette løsninger for butikker og gjennomfører alt fra prosjektering til innredning og montering.

Pelly Butikkinnredning kjøper Butikkonsept og styrker sin posisjon i Norge

Oppkjøpet den 1. januar i 2022 styrker Pellys posisjon i det norske markedet og gir Butikkonsept tilgang til en bredere sourcing og et bedre tilbud på digitale verktøy.

Publisert Sist oppdatert
Pelly Butikkinnredningar AB, med hovedkontor i Falkenberg i Sverige, har gjennom sitt norske datterselskap Pelly Butikkinnredning AS kjøpt opp innredningsfirmaet Butikkonsept AS.– Da vi begynte å snakke med Pelly om en felles fremtid, ble listen over synergier raskt veldig lang, og det er med stor glede vi ser frem til oppstart i 2022. Som en del av Pelly får vi tilgang til solid interiørdesignekspertise og et bredere tilbud med fokus på digitale verktøy og kategoriløsninger. Vi ser også at med Pellys erfaring og globale sourcing kan vi tilby våre tjenester til både større og flere aktører i nye kundesegmenter, sier Kate Persson, daglig leder i Butikkonsept AS.


– En perfekt match er jo et kjent uttrykk, og det er slik det virkelig føles i dette tilfellet. Butikkonsept og Pelly er veldig like i både næringsliv og kultur, og vi ser frem til å utvikle oss sammen i det norske markedet, sier Håkan Eriksson, administrerende direktør i Pelly Butikkinredningar AB.

Butikkonsept AS har lang og solid erfaring og har vært i markedet siden 1975. Fra 2016 som selvstendig selskap under navnet Butikkonsept. I likhet med Pelly tilbyr de komplette løsninger, og visjonen er å være det foretrukne valget for sine kunder og partnere når det gjelder konseptutvikling, innredning, prosjektering og montering.

Butikkonsept AS er sertifisert i henhold til Miljøfyrtårn, noe som betyr at de jobber systematisk og målrettet for å redusere miljøpåvirkningen.


I løpet av 2022 vil Butikkonsept AS fortsette under sitt nåværende navn, og innen 2023 er planen at begge selskap opererer under merkevaren Pelly. Oppkjøpet innebærer ingen endringer i kontaktområder for kunder og leverandører.

Powered by Labrador CMS