Nytt om navn

Nye toppledere i Burger King

Olav Bæverfjord blir ny Country Manager i Burger King Norge. Tidligere i år begynte Steen Puggaard i rollen som ny CEO i King Food Scandinavia.

Publisert Sist oppdatert

Olav Bæverfjord går fra stillingen som restaurantsjef til å bli Country Manager i Burger King Norge. Bæverfjord har lang erfaring fra driftssiden, senest som restaurantsjef i Porsgrunn, Skien og på Telemarksporten. Det opplyser burgergiganten i en pressemelding.

Nå ser jeg frem til nye utfordringer i en sterk og veldrevet organisasjon. Jeg er takknemlig for muligheten til å vokse videre i Burger King, og til å utvikle både kjeden, restaurantene og våre medarbeidere, sier Olav Bæverfjord.

Burger King planlegger for fortsatt vekst

I dag teller Burger King 88 restauranter i Norge, og det planlegges for ytterligere vekst. I år åpner flere restauranter i nye områder og langs viktige utfartsårer. Burger King har også sterkt fokus på innovasjon og produktutvikling. Det siste året har restaurantkjeden lansert mobilbestilling, bestilling direkte til bil, gourmetburgere og alkoholfritt øl i et begrenset opplag.

Rune Sandvik gir stafettpinnen videre

Samtidig som at Olav Bæverfjord inntar den nye rollen i Burger King, forlater administrerende direktør Rune Sandvik selskapet. Sandvik har gjennom en lang karriere i Burger King jobbet på mange ulike nivåer, og han startet selv i oppvasken for mer enn 30 år siden. For noen år siden fikk han Norges Vel medalje for lang og tro tjeneste.

Etter nesten et halvt liv i Burger King, er det naturlig å gi stafettpinnen videre. Da jeg tok over som administrerende direktør hadde vi fokus på å etablere restauranter i de største byene, og nå er Burger King ett av få land i verden der vi er markedsleder, målt i antall restauranter. Med Olav Bæverfjord vil Burger King få en erfaren og god leder for restaurantene, sier Rune Sandvik.

Steen Puggaard, CEO i King Food Scandinavia, verdsetter den langvarige innsatsen fra Sandvik og ønsker Bæverfjord lykke til i den nye rollen.

Rune har vært helt avgjørende for at Burger King i Norge har en så sterk markedsposisjon som i dag. Med lang operasjonell erfaring er Olav riktig mann til å utvikle konseptet og ta kjeden videre, sier Steen Puggaard.

Powered by Labrador CMS