Nytt om navn

Marianne Ødegaard Ribe er ny administrerende direktør i Ringnes. Foto: Kilian Munck.

Ny toppsjef på plass i Ringnes

Marianne Ødegaard Ribe hadde mandag 7. november sin første dag som administrerende direktør i Ringnes.

Publisert Sist oppdatert

­Finansdirektør i Ringnes, Kim Rolf, har hatt rollen som fungerende leder av selskapet siden januar i år.

Marianne Ødegaard Ribe startet sin første dag ved Ringnes’ kontorer i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka, og ble skysset til selskapets hovedbryggeri på Gjelleråsen utenfor Oslo.

– Inntrykkene og møtene jeg har hatt på min første dag bekrefter det jeg har fått fortalt så langt: Ringnes er et solid selskap med en stolt historie – og ikke minst – dyktige og dedikerte mennesker. Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven som leder av dette selskapet, sier Ødegaard Ribe i en pressemelding.

Marianne Ødegaard Ribe kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norgesgruppen Servicehandel, med ansvaret for konseptene Deli De Luca, Mix, Jafs, Kaffebrenneriet, Big Horn Steak House og Tiger (Esso). Hun har også vært en del av konsernledelsen i Norgesgruppen.

Ødegaard Ribe er utdannet siviløkonom. Hun har jobbet i ledende stillinger både nasjonalt og internasjonalt innenfor salg, marked og forretningsutvikling i selskaper som Jordan, Lego, NSB og BMW. Hun har også styreverv i selskaper som Flytoget, Grieg Seafood og Viking.

Powered by Labrador CMS