Nytt om navn

Ny toppsjef for Norgesgruppen Servicehandel

Kristine Stranne (46) tiltrer stillingen som administrerende direktør i Norgesgruppen Servicehandel fra 1. januar 2023.

Publisert Sist oppdatert

­Hun får dermed det overordnede ansvaret i Norgesgruppen for konseptene Deli de Luca, Mix, Tiger, Jafs, Kaffebrenneriet og Big Horn, og går inn i konsernledelsen i Norgesgruppen fra samme tidspunkt skriver Norgesgruppen i en pressemelding.

Tilbake til Norgesgruppen

Kristine kommer fra rollen som administrerende direktør i Solberg & Hansen AS, men har lang fartstid fra ulike deler av Norgesgruppen. Hun er utdannet siviløkonom og startet sin yrkeskarriere hos Deloitte i 2000 som konsulent. Kristine kom til i Norgesgruppen i 2007 og etter noen år som prosjektleder gikk hun over i rollen som kategorisjef i kategori/innkjøp. Etter mange år med ansvar for en rekke ulike kategorier og kategoriutviklingsprosjekter i Norgesgruppen, meldte Kristine overgang til Solberg & Hansen AS som adm. direktør i 2017, hvor hun har vært siden.

En spennende periode i vente

Konsernsjef i Norgesgruppen Runar Hollevik ser frem til å få Kristine Stranne inn i rollen som øverste ansvarlig for servicehandel i konsernet.

– Vi er inne i en svært spennende periode hvor vi aktivt skal være med å videreutvikle denne voksende delen av matmarkedet. Med Kristines erfaring og motivasjon, er jeg trygg på at Norgesgruppen Servicehandel vil få en god og samlende leder, sier Runar Hollevik.

Vil videreutvikle kjedekonseptene

Kristine Stranne ser frem til å innta den nye rollen:
– Jeg gleder meg veldig til å møte og bli kjent med alle de dyktige menneskene som jobber i Norgesgruppen Servicehandel. Det blir utrolig spennende å bli bedre kjent med kjedekonseptene og sammen med medarbeidere der være med på å videreutvikle konseptene. Sammen skal vi sikre at vi er relevante og attraktive for kundene i fremtidens marked for mat og drikke i farta. Utviklingen går raskt, kundene forventer mye og samtidig er mulighetene mange, sier hun.

Kristine Stranne erstatter Marianne Ødegaard Ribe, som fra 1. november går til Ringnes.

Powered by Labrador CMS