Nytt om navn

Ny landssjef for Espresso House

May Britt Østby er ansatt som ny landssjef for Espresso House Norge fra 1. mai, og overtar stillingen etter Marianne Gaarder Amland.

Publisert Sist oppdatert

­Marianne Gaarder Amland har jobbet i Espresso House Norge siden 2015, og ble landssjef høsten 2020. Dessverre fikk Marianne påvist et tilbakefall av brystkreft august 2021 og besluttet senere samme år å fratre sin stilling.

Foto Marianne Gaarder Amland, tidligere sjef for Espresso House Norge.

– Tross for at Marianne gikk inn i rollen som landssjef under en pandemi, har hun håndtert dette på en beundringsverdig måte, hvor hun med sterk verdibasert ledelse evnet å samle og videreutvikle organisasjonen gjennom en krevende tid for medarbeidere og selskapet. Vi er veldig stolte over at Marianne nylig kom blant topp 10 som “Årets ledertalent” og i kategorien “Årets Organisasjonsutvikler” i E24’s Ledertalentene-kåring for 2021. Dette er en anerkjennelse som er velfortjent, sier Anssi Thureson, Chief Operating Officer hos Espresso House Group.

Må prioritere egen helse

– Valget om å fratre min stilling som landssjef var en vanskelig, men riktig beslutning. Da jeg ble rammet av kreft for andre gang var det viktig å prioritere egen helse, og ikke minst tid med familien i en periode. Heldigvis har jeg respondert godt på kreftbehandlingen, og jeg ser veldig lyst på framtiden, sier Marianne Gaarder Amland, tidligere landssjef for Espresso House Norge.

Ny leder med lang retail-erfaring

Fra 1. mai tar May Britt Østby over stillingen som landssjef for Espresso House Norge. Hun har over 25 års erfaring fra retail-bransjen, i ulike stillinger hos blant annet Narvesen, 7-Eleven, Shell og REMA 1000. Under pandemien hadde hun et oppdrag for Specsavers Norge før hun nå tar stafettpinnen videre fra Marianne Gaarder Amland.

– Jeg er glad, spent og ydmyk over min nye rolle som landssjef i Espresso House Norge. Espresso House har et spennende, urbant kaffebarkonsept som jeg har fulgt med på siden etableringen i 2013. Det er også en arbeidsplass for mange unge arbeidstakere, og med det kommer et ansvar jeg tar på stort alvor. Jeg ser frem til en ny reise sammen med Espresso House-familien, og å få enda flere nordmenn til å oppdage vår lidenskap for virkelig god kaffe, sier May Britt Østby, ny landssjef for Espresso House Norge.

Powered by Labrador CMS