Nytt om navn

Kenneth C. Olsen gir stafettpinnen videre til AnnaMaria Carnemark, som blir ny adm. direktør i Reitan Convenience Norway.

Lederskifte i Reitan Convenience

Kenneth C. Olsen gir seg som norgessjef i Reitan Convenience. Inn kommer AnnaMaria Carnemark.

Publisert Sist oppdatert

– Hvorfor gir du deg nå?

– Alt har sin tid, og nå er det på tide å slippe til nye krefter, sier Kenneth C. Olsen, som forsikrer at det ikke ligger noen dramatikk bak avgangen.

– Vi skilles som gode venner, dette er mitt valg, understreker han.

En pust i bakken

– Hva skal du gjøre nå?

– Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg vil gjøre videre ennå. Nå tar jeg rett og slett en pust i bakken, setter giret i «fri», og vil i ro og mak vurdere aktuelle muligheter, sier Olsen, som de to siste årene har brukt mye av tiden på å lose butikkporteføljen så trygt som mulig gjennom pandemien.

– Men du blir i bransjen?

– Det er ingen hemmelighet at jeg har en ektefølt «passion» for bransjen, og jeg føler at jeg har mye å gi med tanke på den rollen jeg har hatt. Jeg har vært så heldig å få jobbe med masse flinke folk, og har gode relasjoner over hele bransjen, så jeg har lyst til å bygge videre på det. Men akkurat nå er det viktigste å ikke hoppe til høyre eller venstre ved første anledning, men å finne ut hva som gir meg mest energi og virkelyst, sier Kenneth C. Olsen.

Fra egne rekker

AnnaMaria Carnemark (41) kommer fra stillingen som innkjøps- og markedsdirektør i Reitan Convenience Sweden, og har tidligere vært markedssjef for Pressbyrån og 7-Eleven.

– Det er med både glede og spenning jeg ser frem til å tiltre som leder for Reitan Convenience i Norge, og jeg håper og tror at min erfaring fra både salg, merkevare- og forretningsutvikling vil være positivt for selskapets videre reise, sier Carnemark i en pressemelding.

– AnnaMarias brede erfaring fra ulike roller innenfor convenience, og ikke minst hennes ekstremfokus på kunden og fremtidens kundebehov, blir viktig for å utvikle Reitan Convenience Norway og våre merkevarer videre, sier adm. direktør Mariette Kristensson i Reitan Convenience.

– Jeg er også glad for at vi kan rekruttere fra egne rekker til viktige lederstillinger, noe vi har ambisjoner om å fortsette med, legger Kristenson til.

AnnaMaria Carnemark trer inn i stillingen 1. mai.

Powered by Labrador CMS