Nytt om navn

John Thomasgaard går til Norgesgruppen

John Thomasgaard (54) er ansatt for å styrke Norgesgruppens satsing på bredt vareutvalg, med spesielt fokus på Dollarstore. Thomasgaard kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norli AS.

Publisert Sist oppdatert

Thomasgaard kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norli AS.

Gjennom oppkjøpet av Dollarstore, i tillegg til lanseringen av Gigaboks, er Norgesgruppen på god vei inn i en ny bransje innen varehandel. For å lykkes på dette området er riktig kompetanse en nøkkel, og derfor er Thomasgaard ansatt.

– Dollarstore blir en svært spennende reise for Norgesgruppen. Men det er ikke helt uten risiko. Jeg er derfor veldig glad for å få John om bord til å lede dette i havn fra Norgesgruppen sin side. Jeg kjenner John godt fra min tid i Norli-styret og er 100 prosent sikker på at han er rett person for jobben, sier konserndirektør detalj, Truls Fjeldstad.

John Thomasgaard ser frem til å ta fatt på oppgaven med å sikre fremtidig suksess for selskapet.

– Jeg ser dette som en spennende mulighet og en inspirerende faglig utfordring. Det er svært givende å bidra til å bygge dette nye satsningsområdet fra bunnen, og jeg tar med meg mye relevant kjedeerfaring fra både Norli og Jysk. Samtidig ser jeg frem til å bli en del av et kompetent lag i Norgesgruppen, sier John Thomasgaard.

Thomasgaard tiltrer sin nye stilling 1. september 2022.

Powered by Labrador CMS