Nytt om navn

Årets kjøpmenn i Reitan Convenience

Mads- Birger Olaussen fra Bodø, Erik Klippenberg fra Stavanger og Heidi Johnsen fra Lyngdal er kåret til årets kjøpmann i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven og YX 7-Eleven.

Publisert Sist oppdatert

­

Endelig kunne kjøpmenn, eiere, leverandører og ansatte møtes igjen på det årlige Riksmøtet. Her ble årets kjøpmenn kåret og feiret til stor jubel fra kolleger.

AnnaMaria Carnemark, administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, hyller årets vinnere.

– Vi er utrolig stolte av Mads-Birger, Erik og Heidi som driver butikker i verdensklasse. Hver dag møter de kundene våre med et stort smil og de er fantastiske ambassadører for Narvesen, 7-Eleven, YX 7-Eleven og ikke minst hele Reitan Convenience, sier Carnemark.

Det som kjennetegner årets kjøpmenn er at de er dyktige ledere, de ser muligheter og tar stadig butikkene sine et steg videre.

– Kåringen av årets kjøpmann er en prestisjefylt pris som henger høyt. Å vinne den betyr at man er best i Norge til å drive butikk og at de leverer kundemøter i verdensklasse, sier hun og legger til:

– Vi er ett lag og det er stort for alle når vi har kåringer som dette. Det er alltid jevnt mellom finalistene, for vi har jo faktisk Norges beste kjøpmenn.

Årets kjøpmann YX 7-Eleven: Heidi Johnsen i Lyngdal

Foto Heidi Johnsen er årets kjøpmann i YX 7-Eleven. Foto: RCN / Glenn Pettersen.

Juryens begrunnelse:

Årets kjøpmann er en positiv energibunt med en imponerende vilje til å alltid ville bli bedre. Kjøpmannen utfordrer gjerne og kommer med forslag, slik at stasjonen og kjeden alltid skal levere på sitt beste.

Kjøpmannen er en dyktig leder med omsorg for teamet sitt, bidrar mye for kjeden, og er en god kulturbygger som gjerne deler av sin kompetanse til nye og gamle kollegaer.

Kjøpmannen ser alltid etter nye salgsmuligheter, tør og prøve, og sprenger salgsgrenser ingen trodde var mulig. Stasjonen har med sin salgsvekst vokst ut av infrastrukturen både i butikken og på drivstoff.

Årets kjøpmann 7-Eleven: Erik Klippenberg i Stavanger

Foto Erik klippenberg er årets kjøpmann i 7-Eleven. Foto: RCN / Glenn Pettersen.

Juryens begrunnelse:

Årets kjøpmann i 7-Eleven er et forbilde for mange kjøpmenn i alle våre kjeder. Kjøpmannen leter alltid etter muligheter til å bruke konseptet for å skape gode kundeopplevelser, og skaper nye suksesshistorier gang på gang. Kjøpmannen går i front når både kjeden og butikken skal utvikle seg, og er en strålende ambassadør for merkevaren.

Kjøpmannen er en god leder som får med seg teamet sitt. Årets kjøpmannutvikler utrolig gode og engasjerte ansatte.

Fra kjøpmannen gikk på Talentprogrammet for 12 år siden har han hatt som mål om å utvikle seg og butikken hvert år. Og det har han klart, med høyere omsetning, flere kunder og en sterk posisjon i vårt system.

Årets kjøpmann Narvesen: Mads- Birger Olaussen i Bodø

Foto Mads-Birger Olaussen er årets kjøpmann i Narvesen. Foto: RCN / Glenn Pettersen.

Juryens begrunnelse:

Årets kjøpmann i Narvesen har i en årrekke jobbet hardt og målrettet for å skape gode resultater. Med stort fokus har Kjøpmannen klart å utvikle kategoriene mat og drikke til å bli butikkens viktigste inntektskilder. Enhver ny salgsmulighet omfavnes umiddelbart og gang på gang settes nye salgsrekorder i butikken.

Kjøpmannen er opptatt av at andre skal lykkes og deler sin kompetanse og beste praksis med hele kjeden. Kjøpmannen utfordrer og er positivt krevende, han gir ærlige og usminkede tilbakemeldinger - alltid med et ønske om at vi sammen skal bli bedre.

Kundene setter stor pris på Kjøpmannen og hans dyktige selgere, det er alltid latter og god stemning i denne butikken. Han har stor omsorg for andre mennesker og vi vet at mange tar turen innom butikken bare for å slå av en prat. Han har vært en fantastisk ambassadør for merkevaren vår igjennom 12 år.

Powered by Labrador CMS