Nytt om navn

Årets Kjøpmannsvenn 2021 - Øivind Snorre Vassbotn

Kandidatene blir stemt frem av ansatte og kjøpmenn i MIX-kjeden. Vinneren engasjerer, inspirerer og deler av sin kunnskap som hjelper andre kjøpmenn i utvikling i det daglige.

Publisert Sist oppdatert

­

De nominerte var; Therese Ottesen Ørnehaug fra MIX Go-Biten i Florø, Ørjan Skrivarhaug fra MIX Bud og Øivind Snorre Vassbotn fra MIX Jekta.
Øyvind Snorre Vassbon fra MIX Jekta i Tromsø gikk av med seieren, og han har mange nye planer for sin nye kommende butikk MIX Isrenna.
Her er juryens begrunnelse:
”Øivind fortjener å bli kjøpmannsvenn. Han er hjelpsom og kommer med ideer, forklarer godt, er engasjert og kommer med masse tips om du spør. Han deler sin kreativitet, er nytenkende og flink. Han legger ut mange gode tips på FB-siden vår og han sier fra både når det er positivt og negativt. Øyvind har en evne til å finne nye ting å prøve ut og satse på, og deler det med oss andre. Han byr på seg selv og deler ville ideer og tanker som hver og en med et glimt i øyet må vurdere om er gjennomførbart. Øivind har humor og ingen ting skal være uprøvd, noe han selvsagt deler villig. Han fortjener å bli satt pris på.”
Powered by Labrador CMS