


Nyheter
Det bekrefter Joachim Westher Andersen, kommunikasjonssjef ved OSL (bildet), overfor fastfood.no. De andre to som avvikles er Frank’s og Upper Crust.
Serveringstilbudet blir vesentlig endret ved at en rekke nye konsepter kommer inn, som bl.a. Northland i regi av Reitan Convenience for øvrig Reitangruppens aller første rene spisested. I oversikten fra Avinor omtales riktignok konseptet som ”North by 7-eleven’, men det er Northland, bekrefter Joachim Westher Andersen. Ida Håvik, sjef for kommunikasjon og samfunnsansvar i Reitan Convenience, bekrefter overfor fastfood.no at det dreier seg om et såkalt ‘stand alone’-konsept, altså ikke knyttet til 7-Eleven.
Dette de nye serveringsstedene på Oslo lufthavn (OSL) fra 2017: Joe & The Juice, Bølgen & Moi Food Garage, Wagamama, Fiskebaren, Oslo Sausage Company, Jamies Italian, Norgeglasset, BIT, Hunter Bar, Flybar, Humle & Malt, Burger King, North by 7-eleven, Parken, Two Tigers, Jamies Deli & Bakery, TGI Fridays, News Bar, Havsalt, Haven, Fjøla, Everyday Kitchen og Fiskeriet.
Serveringssteder som videreføres: Peppes Pizza, O`Learys, La Baguette, W.B Samson, Cafe Ritazza, Starbucks og Akevitt Bar.
Serveringssteder som avvikles, i tillegg til YO!Sushi:
Oslo Lufthavn inngår avtaler med SSP, HMSHost, Reitan Convenience, Joe & The Juice og BIT om driften av serveringsstedene.