KBS

Wolt leverer for Northland

Da Reitan Convenience Norway åpnet den nye kaffe- og matbaren Northland i Oslo torsdag, sto Wolts blåkledde budpartnere klare til å levere kaffe og matretter på under en halvtime.

Publisert Sist oppdatert

­Reitan Convenience Norways nye serveringskonsept på Stortorvet er en utvidelse av deres eksisterende merkevare Northland.

Northland har åpent fra klokken 7 om morgenen til klokken 23 på kvelden, og Wolt tilbyr levering i hele tidsrommet, både hjem og ikke minst på kontoret.

Wolt-kunder kan også forhåndsbestille kaffe og frokost i appen, og plukke det opp fra en egen utleveringskasse, for eksempel på vei til kontoret.

— Vi er veldig glade for å være med helt fra starten når Northland nå lanseres i Oslo. Det er superspennende det Reitan Convenience gjør nå, med å lage et moderne cafékonsept som både passer for folk på farten, og de som ønsker seg en liten pause i hverdagen. Dette er en type sted som vi kjenner fra andre storbyer, og jeg har stor tro på at dette vil bli tatt godt i mot i Norge, også. Ikke minst tror jeg dette vil bli populært blant alle dem som jobber i området, sier Terje Forbord, kommersiell leder i Wolt Norge, i en pressemelding.

Konseptet har en egen «grab and go»-sone, som gjør det enkelt for bud å plukke opp varene.

Northland har frem til nå vært en baguette-spesialist på norske flyplasser, men det nye bykonseptet kombinerer convenience med servering. På menyen vil kundene finne et bredt utvalg påsmurt brødmat, salater, pizza, snacks, men også frokostalternativer som grøt og frukt.

Powered by Labrador CMS