


Nyheter
Kylling indrefilet er kokospanert og grillet (bildet over). Leveres singelfryst, pakket i 2x2,5-kilosposer. På kyllingbrystet er indre-/prinsessefilet, også kalt tender, å finne. Kyllingen kan varmebehandles både i ovn og frityr, og kan f.eks. serveres på grillspyd, i salaten eller på tapasbordet.
Produsenten bruker friskt omtalen ”Norges beste kyllingnuggets” om det nye produktet som er panert og stekt. Leveres singelfryst, pakket i 2x2,5-kilosposer. Med høy kjøttkvalitet og crispy deigpanering blir det gylne og sprø nuggets i frityren (ca. 3 min.), eventuelt stekes på 180°C i ca. 14 min. fra frossen. Serveres med gode dipper og en spennende salat.
Er panert og stekt. Leveres singelfryst, pakket i 2x2,5-kilosposer. Vingene er enkle å tilberede, trenger bare et øyeblikk fra steking til servering: i ovn ved 220°C eller 175°C i varmluftsovn (hvis opptint i ca. 15-20 minutter, fra frossen i ca. 20-25 minutter).
(Pressemelding.)