Nyheter

Espen Blåfjelldal og Helen Austad på Valdres Mathus i Bagn i Oppland serverer ujålete og god, hjemmelaget mat laget av gode råvarer.

Vant 'Årets veimat 2016'

Valdres Mathus vant NAF-magasinet Motors kåring av Årets veimat i 2016.

Publisert Sist oppdatert

Vi har jobbet hardt for dette, sier Espen Blåfjelldal som sammen med Helen Austad driver Valdres Mathus. Dette er uvirkelig og fantastisk gøy, fortsetter Espen Blåfjelldal.

Raus og ujålete mat

Mathuset i Bagn var blant finalistene også i fjor, og i år nådde de altså helt til topps. På Valdres Mathus serveres raus og ujålete mat til en god pris, uten at det fires verken på råvarene, utførelsen eller servicen.

Du skal blir godt tatt imot hos oss, og du skal få en god opplevelse, sier Espen.

100 nominert

Nærmere 100 steder var nominert av lesere og NAFs lokalavdelinger i årets konkurranse om å bli årets spisested langs norske veier. NAF-magasinet Motor har i løpet av sommeren testet 70 av disse stedene. I tillegg til vinneren har vi plukket ut 13 finalister. Med fjorårets vinner, Trattoria Capri i Finnmark, og fjorårets finalister har vi samlet en liste på 25 gode spisesteder.

Sjekk www.motor.no for Norges beste spisesteder langs veien.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS