Ledelse

Trond Mellingsæter ser frem til å overta toppjobben i Reitan Eiendom AS. Foto: Danske Bank/Sturlason AS.

Topplederbytte i Reitan Eiendom

Trond F. Mellingsæter, som i dag er landssjef i Danske Bank Norge, blir Reitan Eiendoms nye administrerende direktør.

Publisert Sist oppdatert
Foto Ingolv Høyland i Reitan Eiendom AS.

Reitan Eiendom har siden starten i 1995 vært ledet av Ingolv Høyland som nå går over i rollen som styreleder for selskapet.

- Vi har sterk tro på at Trond Mellingsæter vil passe godt inn hos oss, og at han vil bli godt mottatt blant ansatte, kunder og partnere, sier Ingolv Høyland i en pressemelding.

I Reitan Eiendom vil Mellingsæter få ansvaret for å utvikle selskapet videre med hovedvekt på de tre satsingsområdene: Sentrumseiendom i Trondheim, Bergen og Oslo, Logistikk- og industrieiendom i Skandinavia og Handelseiendom i Skandinavia.

Solid erfaring

- Jeg har hatt mange gode år i Danske Bank, men det er en tid for alt. Nå ser jeg frem til å bli en del av Reitangruppen som jeg kjenner godt gjennom mange år, både fra bankens side og som en av de største næringslivsaktørene i Norge, sier Trond Mellingsæter.

Han ser også frem til å kunne bruke av sin erfaring fra en nordisk organisasjon for å videreutvikle og forvalte eiendomsporteføljen i gruppen fremover.

Den påtroppende lederen mener Reitan Eiendom er en «skjult juvel» i det skandinaviske eiendomsmarkedet, og sammen med styret vil han fortsette å gjennomføre fremtidens ambisjoner for selskapet.

Et av Norges største

Foto Odd Reitan ser frem til å bruke mer tid på å rendyrke eierrollen som daglig leder i Reitan AS.

Reitan Eiendom AS ble etablert i 1995, og et tyvetalls butikkeiendommer for Rema 1000 utgjorde starten. Siden har selskapet mangedoblet seg i størrelse. Morselskapet Reitan AS omfatter selskaper i syv land med mer enn 40000 mennesker - og er dermed ett av Norges største selskaper.

Odd Reitan er godt fornøyd med det nye lederskiftet i selskapet.

- Reitan Eiendom har blitt et solid og stort selskap, takket være dyktige mennesker og sterk kultur. Jeg er glad for å slippe til ny leder for eiendom i tett to-spann med 30 års klokskap som toppleder Ingolv representerer, sier Odd Reitan.

Selv trer han ut og overlater styrelederplassen i Reitan Eiendom AS til Ingolv Høyland.

- Ingolv er av de som har min absolutte tillit og dette har vært planen hele tiden. Jeg vil nå rendyrke eierrollen som daglig leder i Reitan AS, hvilket betyr å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder, avslutter Odd Reitan.

Powered by Labrador CMS