Nyheter

Eivind Hellstrøm, var hoveddommer under NM i konditorkunst 2011. (Foto: Ole Petter Opøien, Norges Varemesse)

Tett konkurranseprogram på Smak 2014

Nasjonal Pizzamester 2014 og skal kåres, og NM i konditorkunst er også denne gang lagt inn i Smak 2014 i Norges Varemesse på Lillestrøm i februar.

Publisert Sist oppdatert

Det er bare to av høydepunktene i et tett konkurranseprogram.

NM i konditorkunst

Seks finalister er plukket ut til å delta i NM i konditorkunst 4. februar. De skal til utstilling lage en hovedkake for åtte personer i to identiske eksemplarer, to typer sjokoladekonfekt og en showpiece i sjokolade, sukker eller pastillage som skal være 100 % spisebar.Førstepremien er troféet ‘Den gyldne kakespade’, 20.000 kroner pluss et 3-dagers kurs hos Valrhona.

Nasjonal Pizzamester 2014

Som tidligere skal Nasjonal Pizzamester kåres. Alle pizzabakere, det være seg i en pizzeria, et gatekjøkken eller på en gourmetrestaurant, inviteres til å melde seg på for å konkurrere om den gjeveste pizzaprisen i Norge, «Folkets Pizza». Det skjer ved at du sender inn din beste pizzaoppskrift. Et profesjonelt dommerpanel og publikum vil i fellesskap kåre Nasjonal Pizzamester i konkurransen for åpen scene på Smak 2014. Premien er på 15 000 kroner samt betalt deltakelse i Pizza VM i Italia (med reise og opphold).

Powered by Labrador CMS