Ledelse

De første ukene som sjef for McDonald´s måtte Børre Kleivan stå på kjøkkenet slik alle andre som starter i restaurantkjeden må.

Tempoet på kjøkkenet tok nesten knekken på McDonald’s-sjefen

Det var ingen unntak for Børre Kleivan da han skulle i opplæring for topplederjobben i McDonald’s. I flere uker måtte han stekte fries, pakke burgere og servere kunder. – En time i Drive-Thru er ingen spøk, sier Norgessjefen.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Convenience - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Convenience
Nett og papir
3 mnd

49,- 205,-

KJØP

Convenience
Nett og papir
12 mnd

750,-

KJØP

Convenience
Nett
1 mnd

1,- 65,-

KJØP

Convenience
Nett
12 mnd

750,-

KJØP

Powered by Labrador CMS