Nyheter

Street food kurs i Oslo

Den 28. februar arrangerer Kulinarisk Akademi et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Publisert Sist oppdatert

Kurset blir holdt Mathallens lokaler i Oslo. Deltakerne får innblikk gjennom kveldens meny som er steam buns med char Sui-ribbe,¨Pibil¨ taco, satay, bulgogi, ceviche «lechede Tigre», ramen og sist men ikke minst churros til dessert.

Menyen kan variere noe. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset, deltagende matkurs (ca 3-4 timer), oppskriftshefte, forkle til å ta med hjem, utstyr under kurset og foredragsholdere.

Arrangøren anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Etter kurset har du lært deg rettene som er nevnt i teksten, hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme. Du har også fått et innblikk i hva som tenkes rundt trenden street food.

Prisen for kurset er 1 500,- per person

Har du problemer med påmelding? Ring 21 39 55 72, eller send en e-post til tvp@kulinariskakademi.no.

*Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Powered by Labrador CMS