Mat på farten

Daglig leder Elise Lien og hennes stab står klare for å servere både kaffe og mat på farten til kundene ved Strandtorget i Lillehammer. Foto: Starbucks

Starbucks har åpnet i Lillehammer

Endelig kan alle lillehamringer nyte en god kaffe med "något attåt" ved Starbucks på Strandtorget i Lillehammer.

Publisert Sist oppdatert

­Torsdag den 10. november åpnet Starbucks dørene i kjøpesenteret på Strandtorget. Sammen med sine 11 ansatte står daglig leder Elise Lien klar til å servere kaffe, bakevarer og lunsj til byens kaffetørste.

– Dette blir gøy! Vi er en serviceinnstilt gjeng som gleder oss. Jeg vet at Starbucks har vært ønsket til Lillehammer, spesielt fra byens ungdommer. Vi skal være et trivelig sted du kan besøke med venner, bruke som lesesal eller “hjemmekontor”, forteller daglig leder Elise Lien.

Spennende sesongbasert utvalg

I tillegg til det faste utvalget av kaffe, bakevarer og lunsj tilbyr Starbucks på Strandtorget et spennende sesongbasert utvalg, for eksempel en variasjon av helt egne julesmaker. Lillehamringene kan dermed varme seg på julestemning og unike kaffesmaker allerede nå.

Rune Sandvik i Dely har stor tro på at Starbucks i Lillehammer vil bli godt mottatt. Foto: Karine H. Henriksen

– Vi satser på et variert utvalg og kan friste med sesongbaserte smaker i tillegg til våre klassiske typer med kaffe. Målet er at alle våre besøkende skal få muligheten til å teste ut nye og spennende smaker og finne sin favoritt, forteller Elise Lien.

Har troen på fremtiden

Kjededirektør i Dely, Rune Sandvik, har stor tro på at den verdenskjente kaffekjeden supplerer Strandtorget på en god måte. Tilliten til daglig leder Elise Lien og resten av de ansatte er stor.

– Jeg gleder meg til å følge Elise og hennes team nå som de endelig får ønsket alle gjester velkommen til Starbucks på Lillehammer. Vi har fått en flott plassering på Strandtorget, og gleder oss til å servere både lokale og tilreisende hele uken, inkludert søndagene, sier han.

Powered by Labrador CMS