


Nyheter
Det er jo en gang slik at hos Big Bite får du velge alt pålegg og tilbehør selv, og da er det jo til syvende og sist opp til kunden å bestemme den sammensetningen han eller hun vil ha, opplyser markedssjef Hanne Walstad. Big Bite på Moa i Ålesund forteller om en av sine faste kunder som alltid skal ha ’Dagens’, men med det lille ekstra. ’Dagens’ hos Big Bite betyr sju ulike smaker, én for hver dag. Denne kunden topper alltid handelen med coleslaw, karbonade, egg og laks! En heller utradisjonell kombinasjon, smiler Walstad.
Den rareste hittil i år var en som kom innom og ville ha tunfisk med bbq-saus, rømmedressing og hamburgerdressing, forteller franchisetaker Elin Magnussen ved Big Bite Trondheim Torg.
I Bergen serves det jevnlig ’Horisont spesial’, som betyr sub med barbeque kylling, varmet med pepperoni, egg, ost, nachochips og bbq-saus, toppet med hvitløksdressing.
Hver sin smak, i Big Bite er det kunden som bestemmer, understreker Hanne Walstad.