Nyheter

Semper selger sin glutenfrie virksomhet til Dr. Schär.

Semper selger sin glutenfrie virksomhet

Semper, en del av Hero Group, kunngjorde onsdag salget av sin glutenfrie virksomhet i Norden.

Publisert Sist oppdatert

Virksomheten er solgt til Dr. Schär, som er en global leder innenfor produksjon av mat til mennesker med spesielle ernæringsmessige behov. Dr. Schär har vært involvert i den glutenfrie industri i over 40 år.

– Vi er veldig fornøyde med at vi har funnet et ideelt nytt hjem, hvor vår glutenfrie virksomhet kan vokse til sitt fulle potensial. Vi selger virksomheten for å sikre en langsiktig fremtid med en ny strategisk eier for våre kolleger som jobber innenfor den glutenfrie virksomheten. Salget er en del av vår langsiktige strategi om å fokusere på våre hovedkategorier i Norden, som er Baby & Toddler Food og Healthy Snacks, sier administrerende direktør Jim Frandsen i Semper AB i en pressemelding.

Avtalen inkluderer Sempers knekkebrødfabrikk i Korsnäs i Sverige.

– En videre ekspansjon av Dr. Schärs i Norden vil gjøre det mulig for oss å forbedre livene til alle forbrukere med behov for tilpasset kost. Vi ønsker det svenske teamet velkommen og ser frem til å videreutvikle vår posisjon som europeisk markedsleder, sier administrerende direktør Hannes Berger i Dr. Schär.

Finansielle detaljer om transaksjonen vil ikke bli offentliggjort. Transaksjonen trer i kraft fra 31. desember i år, med forbehold om ferdigstilling av forhandlinger med fagforening og formelle prosedyrer for transaksjoner.

Powered by Labrador CMS